Pages

وَذَكِّرْ فَإِنَّ الذِّكْرَىٰ تَنفَعُ الْمُؤْمِنِينَ

Dan tetaplah memberi peringatan, kerana sesungguhnya peringatan itu bermanfaat bagi orang-orang yang beriman

–Az-Zaariat: 55

Salam 1 Syawal 1433 Hijrah


Assalamualaikum w.b.t ,

. الله أكبر، الله أكبر، لا إله إلا الله، الله أكبر، ولله الحمد
Alhamdulillah segala puji kepada Allah ta'ala kita dipanjangkan umur dan dikurniakan kesempatan untuk merayakan hari kemenangan bagi mereka yang berpuasa sebulan di bulan Ramadhan, semoga segala amalan di bulan Ramadhan diterima Allah ta'ala. ameen.

Pada 1 Syawal 1433H yang diberkati Allah ta'ala ini, saya Muhammad Faris bin Hassin nak memohon maaf atas salah dan silap sepanjang perkenalan kita,terutamanya sahabat-sahabat,kenalan-kenalan sejak dari kecik lagi,dari tadika,sekolah rendah,sekolah menengah,matrik sampailah ke universiti.Samaada kesalahan tu aku sedari atau tak.samada aku sedar aku dah kecikkan hati korg atau tak.Harap dimaafkan la yek? :)
Jemput la datang rumah..raya tahun nih kt Selayang..so kengkawan yg umahnye dekat2 tu,meh la datang..takpun kalo nak g raya mne2 roger lah..lagi2 dak SEMTEG...rindu woo nk g rye2 ngn korg! :')


Seterusnya buat rakan-rakan seperjuangan sepanjang berorganisasi,terutamanya time kt Universiti Malaysia Pahang.Aku sedar ada dan banyak kekhilafan dlm diri nih ketika berorganisasi,kadang2 buat keje,kadang malas buat,kadang tak buat langsung :P jadi harap dimaafkan dan kalau boleh tegur2 lah kesilapan aku tuh k...supaya aku sedar dan cuba utk tak ulangi lagi..dan halalkan segala tugas2 yg aku tak terbuat yek..takut woo nanti dipersoalkan..huhuh >.<

last but not least..buat rakan2 UMP yg bakal bergraduasi pada Oktober 2012 ini, selamat mencari kerja ya!dan selamat sambung pengajian buat mereka yg sambung master. maaf sangat2...sangat3....sebab tak dapat nak join sekali utk bergraduasi dengan korang.Perjuangan ku UMP masih belum tamat,insya'Allah ada 1 sem lagi..doakan kejayaan aku k.and nanti kalo ade peluang keje roger2 lah aku..<mungkin aku kene buat enrty khas kut tuk ape kesahnye kan?haha> :)

Sekian saje kot.Maaf kalau tak sempat bersua muka, diharapkan entry nih dapat menggantikan jasad utk bermaaf-maafan dengan korg semua >.<

oh btw jemput baca Sunnah Aidil Fitri  ditulis oleh Ustaz Syed Abdul Kadir Aljoofre.<<KLIK SINI>>.
Boleh gak lawati fan page Fattabiouni Malaysia banyak gak info2 berguna :)
Semoga bermanfaat.

Selamat Hari Raya Aidil Fitri, Maaf Zahir & Batin.
.تقَبلَ اللهُ منا ومنكم
1 Syawal 1433 Hijrah.

19 Ogos 2012 Masihi.

1 comments:

NURSHAKIRA ABDUL HALIM said...

hai, saya budak baru balajar datang singgah sini..nice blog! jom join GA ni..

http://www.nabilabiela.com/2013/06/giveaway-i-love-u-chocolate.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © aku.dia.kamu. Design By Best Website Design
Buy Traffic and Templates On Sales