Pages

وَذَكِّرْ فَإِنَّ الذِّكْرَىٰ تَنفَعُ الْمُؤْمِنِينَ

Dan tetaplah memberi peringatan, kerana sesungguhnya peringatan itu bermanfaat bagi orang-orang yang beriman

–Az-Zaariat: 55

love is a cycle??



Salam,,

Post kali ni hanya utk 'membincangkan' pasal quote kat atas tuh..
Asalnya aku ambil kt blog Masturah Idrus.Jadi sila klik sini sebelum apa2 k;)
Oookeh!Pendapat aku pasal quote ni, pertama-pertama-pertama aku fikir sekali perkara ni selalunya terjadi kat perempuan sahajee~

                    And when you start missing...
                    you'll eventually fall in love again.
Ikut pengalaman aku yg cetek ni..bila gadis tu dh 'break@clash' jek..mula la nak cari yg lain plak..bajet nak mengisi kekosongan hati la tuh~~ dan utk lelaki yg minat perempuan tu, haaaa time tu la time yg sesuai utk dy tackle gadis tu.Peluang tuhh!Konfem la gadis tu senang nak terima kn??haaahuh! tu je mampu aku katakan.Setuju atau tidak??nanti aku cerita panjang2,kata diskriminasi lak kan:P

Then kita tengok kat baris kat atas semua tu..kalau kes besauu ye la~
Tapi kalau hal kecik pon, yg besau2kan pasti si gadis yg besaukan..hati gadis..pasti senang sadis atau taching2 kan >.<

Kat sini nak kongsi satu quote gak,ni aku dapat time kt skul teknik...wahaha mude remaja time tu :D


pergaduhan itu pelengkap sesuatu perhubungan


haaaaa nasihat terbaik utk anda dan saya juga! ;)

Buat si gadis...fikir banyak kali bila nak besaukan hal2 kecik tuh..kalau boleh setel cara baik, lagi bagus...bagi aku (lelaki) xkesah pon..Cuma agak tertekan la kalau si gadis ni asyik wat perangai kn~Ramai lagi di luar sana tu...wuuuuu~~

Semoga anda dapat sesuatu..tp perhatian ek..aku disini tidak menyarankan utk anda berpasangan 'tidak sah' k...Jadi yg 'tidak sah' tu...Cepat2kan lah sah2 kn **nasihat utk diri aku gk nih xD**

Sekian,dari aku yang cakap ikut suka hati.Sila komen kalau anda tidak puas atau setuju ngan pendapat ku! adioss! ;)

anda mungkin berminat utk baca kt sini juge,klik [sini] :)

8 comments:

BUNGA said...

sila 'sah'kan diri anda dan pasangan secepat mungkin.. baru terasa indahnya cinta yg sebenar :)

Fadzrul Hisyam said...

sah ko dah angau ni

Zulfahmi Abidin said...

oh tidak.Curang itu indah.igt tuh sampai bile2.

Terkini: 1. Muka Cantik Soalan Bodoh Yang Kau Tanyer 2. Akhirnya Berakhir Sudah 3. Entry Ke-47 Nie Entry Paling Panjang Aku Pernah Tulis

Fazliana Fauzun said...

komen aku...entri menarek!..haha=P

helmiwafie said...

haha...blogger boy...nice entry...wei..ko pon komen2 la kat blog aq.uhuh

kikilalahsite x) said...

" when you hate , you try to forget " that's right . nice entry ^__^

f.f said...

thanks kiki..thanks sume! tp xde sorg menyankal pendapatku?hoho

kikilalahsite x) said...

" when you hate , you try to forget " that's right . nice entry ^__^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © aku.dia.kamu. Design By Best Website Design
Buy Traffic and Templates On Sales